Satanisme Forum - Satanisme.info

Satanisme Forum => Satanisme Forum Huishoudelijk => Topic gestart door: Killuminati op 11 oktober 2018, 17:54:32

Titel: Satanistjes
Bericht door: Killuminati op 11 oktober 2018, 17:54:32
Dus ik vraag me echt af wat satanisme nou precies inhoud. Je hoort er zo veel verhalen over dat ik het wel is van een echte satanist wil weten. Wat is het doel of nut er van. En wat is er anders aan de vrijmetselaars en de illuminati want dat zijn ook satanisten. Is het dan allemaal 1 pot nat? En waarom is het anders dan de bijbel of al die andere boeken.
Titel: Re: Satanistjes
Bericht door: timbooo1 op 6 november 2018, 09:57:29
Ik moet eerlijk zijn maar ik vind dit best een komische vraag. Ik zou zeggen dat je je iets beter had kunnen verdiepen in Satanisme voordat je deze dingen gaat vragen. Waarom verdiep je je niet in de 'Satanic bible' Koop er een en verdiep je erin. Ik zou hem niet online gaan opzoeken en gratis lezen. Want dat in zichzelf heeft al dingen die tegen het satanisme inwerken. Maar informatie inwinnen kun je altijd.

Ik zou zeggen doe wat je niet laten kan en misschien is het een goed idee om een keer naar Amsterdam te gaan om andere Satanisten te ontmoeten? Er is nota bene een kerk daar.

Mvg,

Een satanist at heart.
Titel: Re: Satanistjes
Bericht door: Marco Schnipper op 4 december 2018, 15:01:12
ik ben nu ook al satanist bekeerd en ik heb zelfs the satanic bible gelezen wat ik via internet besteld had en bij mij is ook diep inspireert en ik ben zelf ook homoseksueel en ik ben erg trots op en ik ben ook blij om als satanist te leven!
ik heb ook begrepen dat ik zelfs een soort god ben als satanist en dat vind ik geweldig.  :)
Titel: Re: Satanistjes
Bericht door: Selma op 17 januari 2019, 20:13:11
Hallo allen,
Misschien voor de meeste een domme vraag maar ik zou mij heel graag aanmelden om naar de informatie avond van de Satanskerk in Amsterdam te gaan. De website geeft links aan die niet werken en ik vraag me af hoe ik in aanmerking kom of waar ik mij kan aanmelden?
Titel: Re: Satanistjes
Bericht door: Lucifer op 21 januari 2019, 20:42:45
Ik durf niet met zekerheid te zeggen dat de informatieavonden nog worden gehouden.
Maar je kan de Kerk van Satan proberen te mailen op info @ kerkvansatan.nl